A kalocsai Mikkamakka Játéktár 2009. március 24-én újra kinyitotta kapuit. A Logikusakk Egyesülete működteti, szakmai együttműködés alapján a Mikkamakka Alapítvánnyal. A játéktár újbóli elindítását nagy társadalmi összefogás segítette.  Sokan pénzadománnyal, mások kétkezi munkájukkal, szakmai hozzáértésükkel, lelkesítésükkel járultak hozzá, hogy városunk gazdagodjon egy gyermek és családközpontú létesítménnyel.
Új helyen - a város központjához közel - gazdag játékállománnyal, töretlen lelkesedéssel és szellemiséggel fogadjuk a játszani vágyó családokat.
Játéktárunk változatos családi programokat nyújt az egészséges és az eltérően fejlődő gyerekek számára. A játékok gyermekeink természetes környezetének részei, ezért tudjuk ezeket sikeresen, hatékonyan felhasználni az értelmi, a szociális és az érzelmi készségeik fejlesztéséhez. Jó hangulatú, vidám légkörben, játék közben észrevétlenül fejlődik, tanul a gyermek.

A játéktár 2012-ben megújult környezetben várja kedves látogatóit!

ÉRDEKLŐDNI, BEJELENTKEZNI:
Dr. Törökné Móczár Györgyi
06/30/213-98-07 
CÍM:
Közösségi ház- Kalocsa, Hunyadi u. 82.
06/78/600-385
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kapcsolat

Logikusak(k) Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület Kalocsa

  • 6300 Kalocsa,
  • Budai Nagy Antal 25.
  • 06 78 / 461-582
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés